Sitemap | Contact   

Schoonderbeek BV
Bouw- en Aannemingsbedrijf
Computerweg 16
3821 AB Amersfoort

tel: 033-455 83 65
fax: 033-455 03 66

info@schoonderbeek-bv.nl

Routebeschrijving


 

 

Grootven III
Sint Hubert

In het fraaie landschap tussen de Peel en de Maas ligt Sint Hubert. Het is een rustig dorp met ruim 1.500 inwoners, het heeft een gemoedelijke sfeer en een zeer actief verenigingsleven. Sint Hubert heeft een mooie uit de 15e eeuw stammende gotische kerk en een nog werkende monumentale ronde stenen bergmolen.
Sint Hubert maakt onderdeel uit van de gemeente Mill en Sint Hubert, dat uit 4 landelijke dorpskernen bestaat. Het gebied rondom Sint Hubert vormt de overgang van de Peel naar de Maas. Grenzend aan Sint Hubert ligt een uitgestrekt bosrijk natuur- en wandelgebied “De Molenheide” welke in handen is van Natuurmonumenten.

14 twee-onder-1-kap woningen:
Grootven III is een ruim opgezette woonwijk omgeven door veel groen en natuur. Het plan bestaat uit 14 twee-onder-een-kap woningen (Type A). De woningen hebben op de begane grond een ruime woonkamer annex keuken, een eigen oprit en aangebouwde garage.
Op de 1e verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer, op de 2e verdieping een zolder die voor meerdere doeleinden kan worden ingericht. De woningen zijn zeer comfortabel en energiezuinig.

11 rij woningen:
De woningen hebben op de begane grond een woonkamer annex keuken, een badkamer en een mogelijkheid voor een slaapkamer. Op de plattegronden in onderstaande PDF kunt u zien hoe de slaapkamer op de begane grond is gesitueerd, maar ook hoe de verdieping kan worden ingedeeld. De woningen zijn zeer comfortabel en energiezuinig.

Ligging:
De Molenheide is een hoog gelegen gebied waar oorspronkelijk heide groeide en is een uitloper van de peel.
Verder naar het oosten en noorden komt men in een lager gelegen broekgebied. Hier stroomt ook het riviertje
de lage Raam. Uitbreidingsplan Grootven III ligt aan de rand van het dorp. Deze prachtige woonwijk is omgeven door landelijk gebied en heeft een uitgestrekt natuurgebied in de directe omgeving. Royaal wonen in het groen, met recht…Natuurlijk wonen.

Download de PDF voor gedetailleerde informatie: Grootven III of bezoek www.woneningrootven.nl/

Voor meer informatie neem contact op met:

Makelaardij Nooijen: tel 0485 572222
Schoonderbeek BV: tel: 033 455 83 65

 

 

 

 

 
Copyright © Schoonderbeek