Sitemap | Contact   

Schoonderbeek BV
Bouw- en Aannemingsbedrijf
Computerweg 16
3821 AB Amersfoort

tel: 033-455 83 65
fax: 033-455 03 66

info@schoonderbeek-bv.nl

Routebeschrijving


 

8 unieke woningen
Wilgenlaan, Leusden

In het centrum van Leusden komen 8 unieke woningen die gericht zijn op leefgemak. Bij deze woningen hoeft u zich minder zorgen te maken over het onderhoud van uw tuin, en bepaalt u zelf de indeling van het huis. Tevens zijn deze woningen gelegen nabij het nieuw te ontwikkelen winkelcentrum De Biezenkamp, een gezondheids- zorgcentrum en scholen. Dus met de ontwikkeling van deze woningen komen veel van uw wensen samen.

De woning heeft een totale oppervlakte van ca.170 m2. Deze oppervlakte is verdeeld over de begane grond en een 1e verdieping met 3 kamers. U kunt zelf uw wensen kenbaar maken met betrekking tot de indeling. Zo kunt u voor een slaap- en badkamer op de begane grond kiezen of voor bijvoorbeeld een werk-/kantoorruimte. U kunt vanuit de woning van het fraaie uitzicht genieten, aangezien de achterpui is voorzien grote balkondeuren. Een balkon met uitzicht over stromend water en ecologisch gebied. Daarnaast heeft de woning een patiotuin op het zuiden. U kunt dus volop naar buiten.

Kortom een lichte, multifunctionele en comfortabele woning.

Deze 8 woningen aan de Wilgenlaan zijn zeer geschikt voor mensen die behoefte hebben aan ruimte, woon- en leefgemak. Mensen kunnen de woning zelf op een eigen specifieke wijze indelen. De ligging is centraal in een woonwijk en op loopafstand van winkelcentrum “De Biezenkamp”. Kortom een lichte multifunctionele woning om comfortabel te wonen in het centrum van Leusden!

Download de PDF voor meer informatie: Wilgenlaan

Voor meer informatie neem contact op met:

Snel makelaar: tel: 033 494 77 20

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © Schoonderbeek